Isındırıcı Oyun

Isındırıcı Oyun
Öğretmen çocuklar ben tinimini ve arkadaşı zıpzıpın yaşadıkları yeri çok merak ettim. Siz de merak ediyor musunuz? Hadi hep birlikte ormana gidelim. Belki tinimini ve zıpzıp ile karşılaşırız,nerede yaşadığınıöğreniriz.’der ve çocuklardan tren olmalarını ister, yolculuk başlar. ‘Çocuklar burada bir bataklık var. Bataklıktan ayakuçlarımıza basarak geçelim, üstümüzü kirletmeyelim. Bakın burada da bir dere varmış.


Dereden de taşlara basarak geçelim, ayaklarımız ıslanmasın. Şimdi ağaçlı yolda yürüyeceğiz, eğilerek geçelim ki ağaçların dalları yüzümüze çarpmasın. Herkes geçti mi? Şimdi önümüzde çakıl taşları var. Üzerinden geçeceğiz. Çok dikkatli yürüyelim, taşlar ayağımıza batmasın. Bakın burada bir barınak var. Tinimini ve arkadaşı burada yaşıyor olabilir mi?’der ve Tinimini bulunur. Geziye devam edilir. ‘Çocuklar bakın burada başka hayvanlar da varmış. Horozu da gördü mü herkes. Hadi şimdi hepimiz horoz olup uyuyalım.’der. Çocukların yere uzanıp gözlerini kapatmaları sağlanır.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 yorum:

Yorum Gönder